HomeNieuwsAgendaFabianMotorSponsorsMediaLinksGastenboekContact
.: De sponsors

Onderstaande sponsors steunen de stichting Racing Fabian:

 

Hoofdsponsors
 
Het Motor Racing Team Twente, beter bekend als het M.R.T.T, is een vereniging die zich het bevorderen van de wegracesport in de regio Twente ten doel heeft gesteld. Het in 1972 opgerichte M.R.T.T. mag zich met trots één van Nederlands oudste en meest succesvolle wegraceteams noemen. Door het begeleiden van getalenteerde coureurs biedt het Motor Racing Team Twente coureurs de kans zich te meten met de concurrentie op zowel nationaal als internationaal niveau.

Duursma, dé leverancier van industriële componenten voor tal van productieprocessen in de diverse industrieën.
Spanell is dé nieuwe manier van bouwen. Door snelle montage en praktische toepassingsmogelijkheden kan Spanell u tot wel 60% besparing op de arbeidskosten opleveren.

Spanell is een kant-en-klare systeemwand met zeer hoge stabiliteit, stijfheid, geluidsisolatie & brandwerendheid. De panelen worden met sloffen in elkaar geschoven zonder te spijkeren of te schroeven.

 

Sponsors
 
JVP Motorproducts is een dynamisch bedrijf wat geboren is uit pure hobby en zich specialiseerd in top kwaliteit accessoires voor uw motorfiets. Door onze jarenlange ervaring in de motorbrache en zeer goede contacten met binnen- en buitenlandse leveranciers kunnen wij u een kwalitatief en goed pakket producten aanbieden.
Ruim 70 jaar is Van Egmond Elektrogroothandel een betrouwbare partner als het gaat om leveren en adviseren van elektrotechnische producten en diensten. Met een breed scala aan fabrikaten en officiële dealerschappen zijn wij in staat onze relaties in de industrie, installatiebranche, machine- en panelenbouw te bedienen met goede adviezen, scherpe prijzen en efficiënte logistiek.
Restaurant het IJsselpaviljoen, dé plaats voor het houden van grote of kleinere vergaderingen, congressen, cursussen, seminars, enz. Perfecte plaats voor het houden van een uitbundig feest of een intiem dineetje.

Het IJsselpaviljoen is uniek gelegen aan de IJssel in Zutphen.
Putoline Oil is een belangrijke speler op de markt voor motorfietssmeermiddelen- en onderhoudsproducten. Putoline Oil wordt gekenmerkt door een kwalitatief hoogwaardige, aantrekkelijke en bijzonder complete productlijn.
Van der Beek's metaalwerken is een jonge onderneming met een toch al luisterrijke historie. Van der Beek's metaalwerken is een machinefabriek en constructiebedrijf welke gevestigd is in Brummen.

WTD is een klein maar professioneel werktuigbouwkundig teken- en ontwerpbureau gevestigd in Doetinchem.

De specialiteit van WTD is het ontwerppakket Solidworks. Hierin hebben zij reeds binnen een groot aantal disciplines laten zien goed thuis te zijn en de nodige expertise in huis te hebben

Performance Products
Importeur van Forcefield Body Armour & Clothing,
SES Racing Products en RaceReady bandenwarmers
Tel: (0031) 0 681 424 227
Mail: simon@performanceproducts.nl
Web: www.performanceproducts.nl
Web: www.forcefieldbodyarmour.com

Visium is een werktuigbouwkundig teken- en ontwerpbureau gevestigd in Doetinchem.

Bent u op zoek naar een partner die flexibel, meedenkend, allround en prijsgunstig is, dan bent u bij Visium aan het juiste adres.

Al jarenlang is LASER betrokken bij de racerij.
Competitie op het hoogste niveau geeft LASER de mogelijkheid om nieuwe technieken, materialen en producten tot het uiterste te gebruiken. De LASER high performance racing systems horen bij de beste in de wereld.

Uiteindelijk worden deze ervaringen en know how van het circuit gebruikt voor de ontwikkeling van LASER producten voor normaal straatgebruik.

Wat valt er nog te zeggen over camping Oostra, gewoon een MUST voor de echte TT fan!

F. Hommes
Zwarteweg 1
9489 TK Zeijerveen
tel: +31 592-50290
Electro World Leneman.
Gelegen aan de Schoolstraat te Varsseveld, met een zeer ruime keus en scherpe prijzen.
Tevens al jaren een betrouwbare partner voor al uw installatie werkzaamheden.

Dunlop zet alles op alles om haar coureurs van het beste rubber te voorzien zodat deze maximaal kunnen presteren. De enorme knowhow die Dunlop bij de ontwikkeling van racebanden opdoet, wordt ook toegepast bij de ontwikkeling van banden voor straatmotoren.

 
TelecomTelecom.nl is een bedrijfsonderdeel van Phone Partners en levert een zeer breed assortiment aan zowel de consument als de
zakelijke gebruiker. Het assortiment bestaat uit originele en niet-originele
producten voor de mobiele telefonie en aanverwante artikelen.

Café D' Olde Mölle
Schoolstraat 26
7051 DC Varsseveld
Telefoon: 0315 241880

Sign Factory Reclame
Gasthuisstraat 61
7101DT Winterswijk
Telefoon: 0543-532640

Motoport Engbers Zelhem, dealer van de merken BMW , Honda , Kawasaki Suzuki en Yamaha en fabrikant van EZS (Engbers Zijspan Service) zijspannen en motoraanhangwagens.
Freez.it is een jong bedrijf, gespecialiseerd in kantoorautomatisering en internetdiensten. Verder is freez.it gespecialiseerd in internetdienstverlening. Webhosting, dedicated servers, domeinnamen, antispamdiensten...


De 'club van 50'
de club van 50 zijn mensen die RacingFabian een warm hart toedragen en hiervoor een bijdrage doen als support voor het team.

De leden:

A. Heesakkers Pa en Ma Thomas Otten Hendy Liem
Hommes

Harm Buevink

Sharif Heersink Bendick Klein-Wassink
Pino Remon Vels Marc Heusinkveld Veenstra
Sjimmy H.Leneman A.Sprokholt Wim Vrieze
Rebecca Wuffen
Bert en Marleen Rick Harmsen Berend
Timmerbedr. Bjorn Wensink Martijn Weening Sjoerd Fennema BertJan Piest
Hans Eenink      Bezoek de sponsorpagina

 

Updates

01/03/2011
Fabian als begeleider

29/09/2010
Fabian stopt!

  MRTT MRTT Hugen Spanell Spanell SPanell   Terug naar top
Duursma MRTT Spanell SPanell  
 
Duursma Duursma MRTT Hugen Yamaha Motor Yamaha Motor MRTT Hugen