De laatste race van het seizoen is weer verreden en zoals gemeld zou Fabian dit

De eerste training was het voornamelijk zaak om de motor te leren kennen. Ik had
nog nooit op deze volgens het supersport reglement klaar gemaakte motor gereden,
wel een keer op de IDM fiets van Swen die toch behoorlijk anders is. Het rijden ging
eigenlijk vanaf het begin al wel lekker en de motor stuurt als een scheermes. Wel was
het weer lastig een snelle en vrije ronde te rijden. Er was ook dit keer samen met de
Superstock600 een behoorlijk groot deelnemersveld met grote verschillen in snelheid.
De eerste training sloot ik af op een 13e plek wetende dat er nog meer in zat.
De tweede training ging het alweer een stukje beter maar de tijden gingen nog niet
echt omlaag, elke ronde gebeurde er wel weer iets waardoor die ronde verpest werd.
In de allerlaatste ronde zette ik toch nog een tijd neer die een seconde sneller was dan
in de eerste training en welke goed was voor een 11e plek op de startgrid in een sterk
veld.

Wedstrijd:

De start zou ook dit keer weer het probleem van de wedstrijd worden. Rond de 20ste
plaats dook ik de eerste bocht in, en dat was niet best. Vastbesloten om in de eerste
ronden zoveel mogelijk goed te maken pakte ik de eerste ronde ongeveer 3 man terug
en ook de opvolgende ronden ging de opmars gestaag. De rondetijden gingen gelijk al
hard omlaag en in de 4de ronde zat ik zelfs onder de kwalificatietijd van de dag er
voor, het tempo lag dus erg hoog. In de 3e ronde remde ik Henk van de Lagemaat er
uit voor de GT bocht. Daarna kon ik Walraven en van de Marel die beide in de
Superstock klasse rijden voorbij komen. Ik reed nu op de 14e plaats tot in de zevende
ronde van de Lagemaat me weer voorbij kwam. Vastbesloten om deze niet te laten
gaan werd het tempo weer iets opgevoerd. 4 ronden voor het einde zette ik de snelle
Yamaha na het uitkomen van de Strubben er naast en remde ik iets later voor
Ruskenhoek. De 14e plaats had ik nu heroverd en door uitvallers in de laatste 3
ronden won ik ook nog eens 3 plaatsen waardoor ik uiteindelijk 11e ben geworden.

Afgezien van de start was de afsluiter van het jaar dus zeker een succes. Bij dezen wil